Регион

Хванаха крадци на очила от хипермаркет, задигнаха двигатели за лодка

Димитровградчанин, симеоновградчанин и жена от Първомай са задържани за кражба на очила в хипермаркет в Димитровград, съобщават от полицията.

Тримата на възраст съответно 72, 49 и 50 г., вчера са откраднали очила за четене на стойност около 26 лв. от магазина. На излизане от него охраната ги е засякла и задържала до пристигане на полицаи от управлението. Съставени са им актове.

Две кражби са регистрирани през денонощието. Първата е от вила в землището на Харманли, откъдето са откраднати 2 двигателя за лодка, къртач и съд за гориво.

Втората кражба е след взломяване на врата. Проникнато е във фургон на язовир „Кайнака“ край село Конуш и са откраднати 2 походни легла, 2 стола и 2 гребла за лодка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
quest_385 каза
quest_385 каза
29.08.2017 12:57 12:57

Хайде сега кмета М Марчев като пенсиониран полицай да нарами ловната пушка и да търси крадците а не да стреля по ГУРГИ и да се хвали

Back to top button