Регион

Спипаха 5000 таблетки за полова мощ в колата на гастарбайтер

Контрабандни 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт за повишаване на мъжката потентност задържаха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съвместно със служители на Гранична полиция, съобщават от Агенция „Митници“.

Хапчетата са открити под задните седалки на лек автомобил с немска регистрация, който е пътувал от Турция за Германия през България. Колата е управлявана от немски гражданин от турски произход. Той е пътувал заедно със своя баща, също немски гражданин, придружавани от още един пътник.

Пред митничарите двамата пътници са обявили, че нямат нищо за деклариране, а шофьорът на автомобила е декларирал, че пренася 16 кутии цигари без акцизен бандерол с надписи „DUTY FREE“, които са задържани за поставяне под митнически режим, след което митническите служители извършват физическа проверка на автомобила и багажа на пътниците.

При проверката, те откриват под задните седалки на автобила укрити 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт с надписи „VEGAXES“ – Sildenafil Cobra Tablets 130 mg, който по състав е вид стимулант на половата мощ.

Установено е, че таблетките са собственост на шофьора. Срещу него е съставен акт за нарушение на Закона за митниците. Задържан е автомобилът, с който е извършено нарушението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданка
гражданка
01.09.2017 11:42 11:42

Пуснете го човека да върви да носи тези лекарства, ще задоволи сума си мъжлета.

Анонимен
Анонимен
01.09.2017 12:22 12:22

da ama neeee. na5te mitnichari i te iskat da imat mo6t

Курооглу от Хаскьой
Курооглу от Хаскьой
01.09.2017 12:51 12:51

Амсалак!!!!Ако беше пренасял суджуци за ГЕРБ боща щеше да мине…

Back to top button