Обявиха конкурс за началник на образованието в Хасковско

Хасково
Празник

Конкурс за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково обявиха от Министерството на образованието и науката.

Изисква се магистърска степен, 5-годишен професионален опит, свързан с организацията, контрола и управлението на предучилищното и училищното образование, опит в обучението на деца и ученици и на ръководна длъжност в образованието.

Минималният размер на основната заплата е 1575 лв. Конкурсът ще протече на два етапа – тест и интервю.

Крайният срок за подаване на документите в сградата на РУО-Хасково е до 11 септември включително.

Haskovo.info припомня, че след оттеглянето на Иван Панайотов от длъжността, временно за 6 месеца началник бе Румяна Делчева, а след нея от началото на май – Красимира Джисова-Илиева.

Още новини

loading...

3 коментара

  • ДАНО ДА СЕ ИЗБЕРЕ МЛАД И ТАЛАНТЛИВ ЧОВЕК С ПРИЯТНА ВИЗИЯ И ОБНОСКИ.И ДА СМЕНИ ВСИЧКИ ПОБЕЛЕЛИ СТАРЧОЦИ ОТ ДИРЕКТОРСКИТЕ СТОЛОВЕ ПО ХАСКОВСКИТЕ ШКОЛА.

  • ДАНО ДА СТАНЕ НАЙ-СЕТНЕ, ЧЕ ТАКА СА СЕ НАВЪРЗАЛИ ОБВЪРЗАЛИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА. НЕ МОЖЕ НОРМАЛЕН ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ ЧОВЕК ДА ПРОНИКНЕ МЕЖДУ ТЯХ. НАПРАВО МАФИЯ. ПАНАЙОТОВ ГИ ВЪРТИ ВСИЧКИ ОТКРАЙ ВРЕМЕ. АМАН ОТ СТАРИ КНИЖНИ ПЛЪХОВЕ, ДЕТО СЕ ВЪЛНУВАТ САМО ЗА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СИ. ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.