Спорт

Баскетболистките стартираха подготовка с торта и пожелания за сладък сезон

Баскетболистките на „Хасково 2012“ стартираха с настроение предсезонната си подготовка в спортна зала „Дружба“.

От клубното ръководство заявиха, че селекцията е почти завършена, като по-късно може да се присъединят още едно-две момичета. Заниманията започнаха: Дани Димова, Милена Томова, Зорница Костова, Стефка Николова, Виолина Кочева, Катерина Рудева, Вили Крачолова, Мариела Чиликова, Славея Драганова, Сара Димитрова и Мелиса Аптула.

Баскетбол

На 20 октомври хасковлийки пътуват за Одрин, където ще изиграят две контроли срещу домакините от “Едирнеспор”. На 26 и 27 септември в Хасково пък са приятелските срещи със сръбския “Кралево”, на които ще бъде представен отборът пред хасковската публика.

Тази вечер фенове зарадваха момичетата с торта и пожелания за сладък сезон. Старши треньорът Елена Станкова заяви, че целите пред отбора си остават високи – защита на шампионската титла и Купата на България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Най-добри работодатели 2017
Най-добри работодатели 2017
01.09.2017 23:20 23:20

А къде са заплатите на стария отбор? Успех на новия с получаването им :)) !

Back to top button