Любопитно

„Солени свалки“ премиерно в Хасково

Три представления са предвидени в програмата на хасковския театър „Иван Димов“ през септември.

На 17 септември ще се играе „Смях в залата“, постановка на Асен Блатечки с негово участие и това на: Калин Врачански, Яна Маринова, Милена Маркова-Маца, Невена Бозукова-Неве, Алексей Кожухаров, Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова, Васил Банов. Билетите са по 15 лв.

Два дни по-късно е премиерата на „Солени свалки“ от Емил Бонев с участието на Стефан Щерев-Чечо, Милена Маркова-Маца, Алексей Кожухаров, Добриела Попова. Цените са 10 и 12 лв.

На 27 септември гостува столичният Младежки театър „Николай Бинев“ с „Като трохи на прозореца“ от Нийл Саймън. Постановката е на Малин Кръстев с участието на Станка Калчева, Силвия Лулчева, Рая Пеева, Петър Дочев, Светослав Добрев, Севар Иванов. Цените са 10 и 12 лв.

Както Haskovo.info писа, звездният спектакъл “Жан и Беатрис” от Карол Фрешет ще вдигне завесата на новия театрален сезон в Хасково. Постановката е на Театъра на българската армия – София, и ще се играе на 5 септември от 19 часа, на сцената на театър “Иван Димов”. Режисьор е Бойко Илиев, а в ролите са Елена Петрова и Иван Радоев.

Гастролът е част от празничната програма на общината за Дните на Хасково. Билетите са на цена от 5 лева и се продават на касата на театъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button