Хасково

Закопчаха криминално проявен с трева и младеж с амфетамин на Кенана

47-годишен криминално проявен мъж от Симеоновград, е задържан за притежание на наркотични вещества, съобщават от пресцентъра на полицията.

При извършена проверка на лицето пред игрална зала в града, в мъжка кожена чанта, в кибритена кутийка са намерени и иззети 8 топчета суха зелена листна маса, увити в станиол, която при направения полеви наркотест е реагирала положително на канабис, с общо тегло около 4 грама.

3 грама амфетамин са иззети след извършена проверка на лек автомобил „Рено Клио“, паркиран в близост до хотелски комплекс в парк „Кенана“ в Хасково. В джоб на задна дясна врата е намерено прозрачно полиетиленово пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, с тегло около 3 грама. 20-годишен хасковлия е задържан до 24 часа.

55-годишен хасковлия пък е арестуван в димитровградското село каснаково за шофиране в нетрезво състояние – 2.47 промила алкохол в кръвта.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button