Любопитно

Тони Димитрова, „Добър вечер мой град“ и заря навръх празника на Хасково

Певицата Тони Димитрова, Стефан Диомов и група „Петте сезона“ бяха кулминацията в празничната програма на площадка „Спартак“, след която последва пищна заря.

За разлика от предишните вечери, сега хасковлии понапълниха площадката. Празнуващите бяха поздравени от кмета Добри Беливанов.

Празник

Концертната програма започна с танци и песни на чуждестранните групи, които са в Хасково за празника. След тях се представи стокхолмският хор „Перуника“ с диригент Михаил Делчев, които изпяха български фолклор.

Празник

Половинчасов спектакъл „Добър вечер мой град“ изнесе представителен фолклорен танцов ансамбъл „Хасково“ с ръководител Ана Димитрова. Аплодисментите на публиката заслужиха всички възрастови групи на ансамбъла.

До сцената се събираха средства за съграждането на храма „Св. Иван Рилски“ в квартал „Орфей“, като се продаваха тухли, върху които се изписваха имената на дарителите.

Снимки: Георги Даскалов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Калин
Калин
09.09.2017 14:12 14:12

Всичко беше добре докато не се запяха песни на Тоника СВ. Разочаровах се и напуснах площадката…..

Валентина Г.
Валентина Г.
09.09.2017 15:16 15:16

Най-хубавото нещо в програмата беше зарята!

Анонимен
Анонимен
09.09.2017 16:33 16:33

Площадката беше празна, хората отегчени и разочаровани. И така е с всички прояви от програмата – скука пълна.

Анонимен
Анонимен
09.09.2017 22:03 22:03

Да се свършва вече с тая мъка, наречена програма!!!! Моля ви общинари, не ни мъчете повече с глупавите ви самодейни хрумки

Хасковлия
Хасковлия
10.09.2017 0:27 0:27

Най-хубавото от празничната вечер беше изпълнението на ансамбъл „Хасково“ . Отлични танцьори , прекрасен масов ансамбъл . Красиво облечени . С вкус свързани в едно подходящи стихове за града с танците . Красота българска !
Красота на сцената .

Хасковлия
Хасковлия
10.09.2017 0:31 0:31

Най-хубавото от празничната вечер беше изпълнението на ансамбъл „Хасково“ . Отлични танцьори , прекрасен масов ансамбъл . Красиво облечени . С вкус свързани в едно подходящи стихове за града с танци . Красота българска !

Анонимен
Анонимен
10.09.2017 7:02 7:02

Повечето хасковлии се изнесоха в Димитровград и гледаха нещата от тяхната програма за празника на града, защото хасковската е жива скръб, правна от и за малоумници и мангали

Back to top button