Любопитно

Празничната програма продължава с крос, автородео и концерти

На 9 септември празничната програма на Хасково продължава от 8 часа с тенис турнир „Купа Хасково“ за любители на кортовете на „Юнак“.

В 9 часа в зала „Дружба“ започва трети кръг на държавния шампионат по силов трибой. От 10 часа от кино „Химик“ в Димитровград стартира лекоатлетически крос „Ванко Дяков“, а финалът е на площад „Свобода“ в Хасково. В същия час е отборният турнир по бридж за Купата на Хасково в зала 2 на хотел „Хасково“. На площад „Общински“ ще има туристическо изложение, а на „Свобода“ ще се събира стара хартия за нова книга.

От 10:30 часа в ТИЦ „Хасково“ е туристичският форум „Европа без граници“ по проект „Независимост и толерантност в ЕС (InToEU)“.

В 11 часа в Младежкия център отваря младежко ателие по проект „Да си спомним за бъдещето“.

Конференция – дебат в Хасково за солидарността по време на криза по проект „Да си спомним за бъдещето“ ще се проведе в 15 часа в зала „Хасково“.
Автородео ще се проведе от 17 часа на булевард „Съединение“.

В 19 часа в читалище „Заря“ започва „Корени от Хасково“ – концерт на Георги Андреев и приятели със специалното участие на Недялко Недялков, Цанислав Петков, Димчо Йорданов, Михаил Делчев, Стокхолмски хор „Перуника“, Тонка Колева, Камерен оркестър Хасково и Народен оркестър Хасково.

От 20:30 часа пред читалище „Заря“ ще е балетният спектакъл на „Рона“ „Пръски любов“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.09.2017 21:59 21:59

Тав празнична програма да спира щото втръсна на всички

Back to top button