Любопитно

„Много шум за нищо“ след празниците в Хасково

Спектакълът на театър „Българска армия“ „Много шум за нищо“ ще се играе в хасковското читалище „Заря“ на 12 септември от 19 часа.

Постановката е на Красимир Спасов, музика: Стефан Вълдобрев, а в ролите ще се представят: Ненчо Илчев, Александър Дойнов, Иван Радоев, Анастасия Ингилизова, Веселин Ранков, Милен Миланов, Гергана Данданова, Стойко Пеев, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Мимоза Базова, Мирослав Пашов, Йордан Ръсин, Деян Георгиев, Калин Иванов и Асен Кобиларов.

„Много шум за нищо“ е от най-успешните и дълголетни постановки и на театър „Българска армия“ през последните 20 години. Премиерата й се състои през 1997 под режисурата на Красимир Спасов, носител на наградата Икар на САБ за цялостно творчество. До днес са я гледали над 250 000 зрители и през нея са преминали няколко поколения артисти, които си препредават образите в пиесата.

Билети се продават на касата на „Заря“.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
На празниците в Хасково
На празниците в Хасково
09.09.2017 19:57 19:57

Много шум за нищо на празниците в Хасково

Анонимен
Анонимен
10.09.2017 22:20 22:20

Никой не си е взел билети и сега го рекламират по медиите.

Back to top button