Хасково

КНСБ отваря приемни заради ниските заплати

Регионалният съвет на КНСБ – Хасково организира приемни за граждани по въпросите с ниските заплати.

Проблемът със заплащането на труда и доходите на населението е приоритет номер едно в Програмата на Конфедерацията на независимите синдикати в България и е изключително болезнен на фона на нарастващата бедност и огромните социални неравенства.

През последните месеци сме свидетели на безпрецедентна атака от страна на работодателските организации и особено на някои техни лидери срещу исканията на българските работници за достойни заплати и по-справедливо разпределение на дохода между труда и капитала, заявяват от КНСБ.

Невъзможността да се постигне ефект от така широко прокламираната, но на практика неефективна догонваща политика по доходите спрямо средноевропейските равнища е причината за откриването на приемните.

Те стартират на 12 септември в Тополовград от 13 – 15 ч., в читалище „Велко Кънев 1994“ и в Харманли от 17:30 – 18:30 ч., ул. „Никола Петков“ №2. На 13 септември – в Хасково от 10 до 16 ч. в офиса РС на КНСБ – ул. „Цар Освободител“ №2. На 14 септември – в Димитровград от 10 до 16 ч. в офиса на Общински координационен съвет Димитровград, бул „Г. С. Раковски“ №13, западен вход.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2017 15:13 15:13

КНСБ играе с представителите си в големите предприятия и притискат работниците да работят за ниски заплати. КНСБ са корумпирана сбирщина. Подкрепа също.

Back to top button