Спорт

„Мега спорт“ с 4 медала от международен турнир в Литва

Осем състезатели от хасковския клуб „Мега спорт“ спечелиха 4 медала от международен турнир по аеробика в Литва.

В най-малката възрастова група до 8 г. първо място за тройката Неда Запрянова, Мария Вълчева и Стефани Лечева. При индивидуалните изпълнения бронзов медал спечели Стефани Лечева, четвърто място за Неда Запрянова и седмо място за Мария Вълчева.

Мега

Във възрастова група 12-14 г. златен медал за тройката Ивет Янева, Александра Янкова и Габриела Русинова. Сребърен медал за Дамла Арабаджи в категория индивидуално девойки и шесто място за Габриела Русинова.

Във възрастова група 15-17 години четвърто място за Християна Кайрякова. Грешка в изпълнението и отнема първата позиция от квалификациите.

Клубът продължава своята подготовка за предстоящите състезание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?
?
11.09.2017 20:20 20:20

Ама такова „представяне“ на шампионките на Мегата от това посредствено състезание, което е организирано за „Б“ групи и аз не съм очаквала ???

Петя Стоянова
Петя Стоянова
12.09.2017 20:03 20:03
Отговор до  ?

Ти рядко проста ли си? Хахах леле вече докъде стигна просто не е за вярване хахах за смях сте

?
?
19.09.2017 22:22 22:22

като не можете да видите по-далече от носа си, носете си кръста. Всеки има право да вярва на каквото му оттърва. Лошото е, че кат дойде прозрението ще е късничко! Пък за “ рядко простота“ така си е, поне не съм простачка

Back to top button