Регион

Телефонен измамник се представя за следовател, арестуваха го

28-годишен мъж от Стара Загора е задържан за извършване на телефонна измама, съобщават от пресцентъра на полицията.

Жертва е станала 66-годишна жена от Харманли. Измамникът се е представил за следовател от полицията в града. Жената е оставила 4350 лв. под керемида на ограда на ул. „Велико Търново“. Малко по-късно измамникът е закопчан.

Хванат е и извършителят на кражба в димитровградското село Странско. Това е 11-годишно момче от сливенското село Тополче. През отворен прозорец детето е проникнало в дома на 52-годишен мъж и от чекмедже на шкаф е задигнало 452 лева.

Момчето е направило пълни самопризнания, в присъствието на родител и инспектор детска педагогическа стая.

1660 цигари без акцизен бандерол, са открити и иззети от полицията в Харманли. Стоката е открита в дома на 42-годишен мъж от града. Лицето е заявило, че цигарите са закупени от непознат и са за лична употреба.

При друга проверка в Любимец, са иззети 5980 цигари без бандерол. Открити са в частен дом, обитаван от 37-годишен мъж, който е задържан од 24 часа.

40-годишен хасковлия пък е задържан за шофиране в нетрезво състояние. Проверката е била извършена на бул. „Освобождение“, при която след тест са отчетени 1.74 промила алкохол в кръвта на водача.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Желю Желев
Желю Желев
13.09.2017 12:11 12:11

Стига с тия КЪСОВЕ ЦИГАРИ!!!!
КОГА ЩЕ БЪДЕ ЗАЛОВЕН ПОНЕ ЕДИН,ЕДИН ИЗМАМНИК,ОБИРДЖИЯ -ГЕРБАДЖИЯ!!!!

Back to top button