Спорт

Оперираха успешно Маринела, кампанията продължава до нейното възстановяване

Младата надежда на българския хандбал хасковлийката Маринела Панайотова премина успешна операция вчера в София, съобщиха за Haskovo.info от клубното ръководство.

Доц. Тони Георгиев е оперирал коленни връзки на хандбалистката и два менискуса, които се скъсаха при тежка контузия в края на сезона.

През август стартира дарителска кампания за събиране на 6000 лв. за операцията. От акцията бяха събрани 2500 лв., 1000 лв. преведе президентът на хандбалната федерация Росица Бакърджиева, а 2500 лв. президентът на хасковския клуб – Мариана Стаматова.

Сега започва възстановяването на момичето, което ще продължи около 6 месеца. Специалитите са оптимисти заради здравата мускулатура на Маринела. За предстоящите процедури ще са необходими 1500 лв. и дарителската кампания продължава.

Успешна операция на менискус в Пловдив претърпя и вратарката Даниела Дечева, която също се възстановява и се очаква да се върне в отбора скоро.

Банковата сметка за Маринела:

Райфайзен БАНК
IBAN BG58RZBB91551008439352
BIC RZBBBGSF Милена Панайотова – майка на Маринела

Маринела

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.09.2017 20:46 20:46

Нямам коментар!!!!

Back to top button