Търсят фирма за снегопочистването в Хасково за 540 бона

Хасково
Общежития

Обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища в община Хасково и улиците в селата през новия зимен сезон обявиха от община Хасково.

Прогнозната стойност на поръчката е 540 000 лв. без ДДС, като продължителността й е до 31 май 2018 г. За сравнение обществената поръчка за последната тежка зима бе за 450 000 лв.

Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции. Първата е за общинските пътища и улиците в селата в община Хасково.

Втората е за кварталите: “Орфей І”, “Орфей ІІ”, “Република”, “Изгрев”, “Възраждане”, “Дружба І”, “Дружба ІІ”, “Куба”, “Ручока”, “Градска градина”, “Бадема” и “Кенана” (частично). Това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал “Център” и Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинско предприятие “Екопрогрес”.

В трета обособена позиция попадат: “Овчарски”, “Тракийски”, “Македонски”, “Хисаря”, “Младежки хълм”, “Воеводски”, “Училищни”, “Каменни” и “Болярово” – намиращи се на юг от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка, които ще снегопочистват и опесъчават от “Екопрогрес”.

Всички обособени позиции са по 180 000 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 19 октомври.

 

Още новини

loading...

9 коментара

  • Ха-хааааа,Беливанов,Беливаноооооов,пак ще се осерете като миналата година -и ти и престьпната ти партия.

  • Няма смисъл да я търсите ,тя всяка година е една единствена и една и съща,само прах в очите на хората ,че е обявен търг…..

  • Аре пак Атаманите да ги лапнат тези манги и когато падне снега да отидат на Малдивите,а ние 15 дни да седим по къщите си!!!Чакаха слънцето да стопи снега тези нагли въшкари.

  • Ако “снегопочистването” ще е като миналата зима, по-добре да бягаме от тоя скапан град с дърт и некадърен кмет. Оставиха хората в преспи и ледове и чакаха слънцето да стопи снега. Егати управлениео, егати простите хора! Ама пари да лапат еша си нямат – те затова са дошли на власт. Да се нагъчат с мангизи, да крадат. Пък плюха по предишния кмет- ми той е ангел в сравнение със сегашните лами! Хак ви е хасковлии!

  • То “кметя” си беше дърт и като го избирахте , не е остарял за 2 год. , ама тогава беше една еуфория и омраза към бат Георги . Никой не помисли тоя новия дърт кмет кой е и кво би направил за града.На онези избори който и да бяха изкарали Гроб , Георги нямаше шанс. Хората го напразиха много последните годни заради арогантноста си . Е те така ще си върви живота в Аскуу , не се надявайте скоро на нещо хубаво.

  • Предишния кмет – арогантен, но добър и ловък стопанин на града. Новия кмет – тих мухльо безгласен, но пълна нула като управленец. Еееее, кой питам е за предпочитане?

  • Сегашния кмет за нищо не го бива само да разписва ордери с пари да могат да лапат.Кой ти мисли за града да не говорим за селата как са изоставени .

  • Хайде начесахте ли си клавиатурите? Само да кажа ,че такава зима никой не помни. 56 дни имаше снежна покривка. Повече от месец темпетарурите не се повишиха повече от минус 10 градуса. Няма град в България, който да се справи с такова бедствие. Що не рИвахте миналата зима- щото снега беше три дни по два пръста…изчистиха го веднага и се стопли и не валя повече. ама тоя дето падна 70 сантиметра сняг …и да го изровят от пътя къде да го хвърлят ?2 В САЩ като бях просто като заваля -три ди никой дори не ходи на работа- магистралата затворена. Всеки трябва да си изчисти пред къщата тротоара- иии чака да му изчистят властите улицата. До къщата на дъщеря ми минаха на третата седмица..ама няма пясък няма сол нищо. и това е в САЩ Тука да в края на града съм , да улицата ми не е от на йпрекрасните две коли трудно се разминават но пък мина снегорин няколко пъти- като не мож да изгребе съвсем снега посипаха пясък- а толкова пъти да мине снегорин покрай нас че и пясък -никога не е било. Живея в тая къща от 57 години. Нека да гледаме реално

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.