Хасково

Хванаха тютюн във вилната зона на „Кенана“ и цигари във „Форд Фокус“

Килограм нарязан тютюн без акцизен бандерол е иззет от хасковските полицаи, след проверка в частен дом във вилна зона „Кенана““.  Тютюнът е съхраняван от 68-годишен хасковлия.

2000 цигари без акцизен бандерол пък са иззети в Харманли. При проверка на лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 32-годишен мъж от града.

Цигарите са открити на задната седалка, след което са предадени с протокол, допълват от пресцентъра на полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Желю Добромиров Желев
Желю Добромиров Желев
14.09.2017 11:44 11:44

Цял КИЛОГРАМ !!!!БРАВОООО!
ЕБАТИ И СМЕХОРИЯТА!!!!
ЖАЛКА КАРТИНКА!!!!ПРЕД 4. ТОНА СУДЖУЦИ!!!
АМАН ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИ НОМЕРА!!!

Я. Янков
Я. Янков
14.09.2017 13:32 13:32

Браво на куките, по анонимен сигнал, без да имат документ от прокурор , влизат и тарашат жилището на възрастни хора. Това първо, второ- как разбраха колко тежи тютюнът , като все още не е претеглен. Тъпака погледнал , и решил – това ми изглежда ,на един килограм- ти байно, си престъпник -трафикант. Представете си ,как са се почуствали тези възрастни хора, при бруталното нахлуване на двама млади, цивилни полицаи? А защо не казвате ,че човечеца, е купил низи с тютюн , от съседната вила? И сам си го реже .Ще кажете – е, нали това им е работата на полицаите, да правят проверки. Да, но не по този башибозушки начин. А защо тези същите „юнаци“ не припарват в махалата , където, на всеки ъгъл, се продават цигари без бандерол? Или не знаят за това?
Съдете полицаите , е моят съвет. Съдете ги за тормоз , за обида, и за нахлуване в частна собственост. Не МВР, лично двамата бабаити.

Back to top button