Хасково

Баща и син са в хасковския арест след бой с жандармерията

Баща и 16-годишният му син са в хасковския арест след бой с жандармерията.

Близки на задържаните разказаха пред Haskovo.info, че младежът е бит от жандармерист в хасковското село Криво поле. Момчето дало мотопеда си на своя братовчед, за да отиде до магазина. По пътя го спрели жандармеристите, които установили нарушение и задържали мотопеда. След това 16-годишният отишъл да си търси мотопеда, а един от жандармеристите започнал да го налага по главата. Вкарали го в жандармерийския автомобил и го откарали в хасковската полиция, разказа майката на момчето Албена Славчева.

Полиция

Роднините веднага дошли пред Районното управление в Хасково, за да търсят сина си. По думите на Славчева на входа на полицията ги чакал жандармеристът, който се опитал да ги успокои. Славчева призна, че не е искала да слуша извиненията и се нахвърлила с мъжа си срещу жандармериста с ругатни, а съпругът й ударил униформения. По тази причина и бащата на младежа е арестуван.

Часове след инцидента роднини продължаваха да чакат пред полицейското управление.

От полицията съобщиха, че жандармеристите са се усъмнили в регистрационните табели на мотопеда, след което са извикали пътните полицаи. Младежът е започнал да ги репликира, при което жандармеристите са поискали да го отведат в полицейското управление, което той е отказал. По тази причина младежът е вкаран принудително в автомобила. По-късно пред полицията бащата е ударил жандармеристът, за което е арестуван, потвърдиха от МВР. И по двата случая е уведомена прокуратурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВСЕВИШНИЯ КЕНАНЕЦ
ВСЕВИШНИЯ КЕНАНЕЦ
14.09.2017 21:44 21:44

Аз пък ще попитам Защо тия полицаи получават заплати от нашя труд защо ги храним и обличаме след като се оставят ЦИГАНИТЕ да ги БИЯТ Абе ПОЛИЦАЙ АЛАНКОУЛУ ами дали сме ти БЕЛЕЗНИЦИ ПАЛКИ ПИСТОЛЕТ АВТОМОБИЛИ защо се оставяш циганите да те бият да ти късат пагоните и дрехите ти ПАЛЯЧО ли СИ или дъжавен служител ПЪЛЕН РЕЗИЛ

нов гост
нов гост
15.09.2017 11:48 11:48

КЕНЕЦ,,закона ги пази щи изкарат полицията виновна.

Хасковлия
Хасковлия
14.09.2017 22:25 22:25

Ако е Българин, знаеш ли какви схойки правят така наречените полицаи.

Хасковлията
Хасковлията
15.09.2017 11:35 11:35

Така е, такава е българската криворазбрана демокрация! На шеснайсе , а вече скача на бой , с жандармеристи. Познайте , на двайсет , какво ще прави? Само за справка- ако това се случи в:
1) САЩ – летален изход за нападателя
2)Германия- много години в строг затвор
3)Гърция- много бой , и много години в затвор
4)Турция – много бой , после затвор, а там и много „обиждане“
5)Русия-макар че не е от така наречените „западни демокрации“ – много бой , много затвор , и ако устиска , след излизането от затвора-разселване в Сибир!
Та, коя от всичките тези държави да вземем за пример???

КУРА МИ ЯНКУ
КУРА МИ ЯНКУ
15.09.2017 15:59 15:59

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ЦИГ-АНИТЕ. ПРОБЛЕМА Е В СОРОС – ТОЛЕРАСТИТЕ. СОРОС ГИ НАСТАНИ ВЪВ ВАЖНИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ. ДАВА ИМ ПАРИ И ДИКТУВА ПОЛИТИКАТА. А А НЕГОВАТА ПОЛИТИКА Е МАН-ГАЛА ДОБРЕ -БЪЛГАРИНА ЗЛЕ. СОРОС Е ДЪРТ ЕВРЕ-ИН КОЙТО Е НОРМАЛНО КАТО ЕВРЕИН ДА МРАЗИ ХРИСТИЯНИ

Sченге
Sченге
19.09.2017 10:57 10:57

Униформенният полицай-жандармерист,военен и т.н. е олицетворение на държавната власт,на държавата.
Който посегне на униформен посяга не на ЛИЧНОСТА а на ВЛАСТА в която е облечен у-я за да опазва законите и реда в тая държава и държавата.Та ето за това иде реч…

Back to top button