Спорт

Посрещнаха Христо Стоичков в Харманли, подариха му тениска с автографи

Легендарният Христо Стоичков пристигна след обяд в Харманли и бе посрещнат емоционално от ръководството на общината, ветерани, приятели и млади футболисти.

В памет на дългогодишния спортен деятел и треньор на Стоичков – Сава Савов на стадион “Хеброс” се провежда турнир по футбол. Инициативата е на сина на треньора – Иван Савов.

Христо Стоичков

Христо Стоичков ще награди участниците: “Юнайтед” (Пловдив), “Марица” (Пловдив), “Харманли – 04” и АФК “Хасково”.

Като дар от градоначалника Мария Киркова, Камата получи тениска с автографите на младите футболни надежди от „Харманли – 04“ с треньор Георги Стайков.

Христо Стоичков

„Приемете този подарък като символ на благодарност и уважение от всички нас. Силно се надявам едно от тези имена да бъде следващият Стоичков от Харманли“, каза Киркова. С плакет на община Харманли беше удостоен и инициаторът на събитието Иван Савов. Киркова увери присъстващите в пълната подкрепа от страна на Община Харманли за провеждането на турнира и в бъдеще.

Челното място в класирането във футболната надпревара е за отбора на „Марица“, второто място грабна АФК „Хасково“, а третото и четвъртото място си поделиха отборите на „Юнайтед“ и „Харманли – 04“.

Всички участници получиха купи и грамоти. Награди за футболистите бяха осигурени и от наследника на Сава Савав – Иван Савов. Община Харманли осигурява официална вечеря за всички участници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.09.2017 15:33 15:33

ХАРМАНЛИ В ОЧАКВАНЕ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ
петък, 15 септември 2017 68
В памет на дългогодишния спортен деятел и треньор на Христо Стоичков – Сава Савов, в понеделник – 18.09. на Стадион „Хеброс“ ще се проведе турнир по футбол. Инициативата е на сина на треньора – Иван Савов, а събитието се реализира със съдействието на Община Харманли . Очаква се в Харманли да пристигне и Христо Стоичков, който да връчи наградите на…-ТОВА Е ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ОБЩИНА ХАРМАНЛИ

Анонимен
Анонимен
19.09.2017 22:10 22:10

Тоа не се ли кълнеше от америка че повече няма да се върне в България. То повечето посаричи като отидат там и почват да се дуят. Докато осъзнаят че там не вървят. И се връщат при тези които могат да занимават със собственото си его

Back to top button