Спорт

Шампионско завръщане за Любо и Мира, 4 медала за Марин и Диляна на „Купа Хасково“

След едногодишно отсъствие двойката на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев – Мирослава Дойчева направи мечтано завръщане и то на „Гранд купа Хасково“ в зала „Дружба“.

В много силна конкуренция Любо и Мира се окичиха със златото в латино танците при състезателите над 19 г.

Танци

Отлично се представи и втората двойка на „Гранд“ Марин Мартинов и Диляна Димитрова, които по-рано спечелиха златен медал в открития турнир клас 13C.

Танци

В разгара на вечерта и Купа Хасково Марин и Диляна показаха голям потенциал и станаха шампиони в латино-американските танци при юноши младша възраст, вицешампиони при стандартните танци и се окичиха със среброто при старшата възраст на латино танците.

Танци

Красивите състезателни двойки си заслужиха аплодисментите на стотиците зрители в залата. Турнирът, който се провежда за втора година под патронажа на кмета Добри Беливанов, бе открит от зам.-кмета Милена Трендафилова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button