Любопитно

36 фотографии на Панайот Панайотов проследяват историята на джаз феста в Хасково

Фотоизложбата „Haskovo jazz през обектива на Панайот Панайотов“ се открива на 26 септември от 18 часа в градска художествена галерия „Атанас Шаренков“.

Черно-белите фотоси показват повечето звезди, гостували на хасковска сцена в периода от 2009 до 2016 г. Панайотов сподели, че идеята за изложбата е била обсъждана от няколко години с бащата на джаз феста Димитър Русев – Мутата. Първоначално тя е била замислена за миналогодишното издание, но в крайна сметка се реализира сега в рамките на фестивалната програма.

Изложба

Изложбата се открива в галерията, но с изместването на фестивала в театър „Иван Димов“, експозицията ще бъде преместена там.

Това е шестата самостоятелна изложба на фотографа Панайот Панайотов. Той има участие и в други над 30 експозиции.

Джаз фестът стартира тази вечер в 19 часа в клуб „Ралица“ с изложбата на Октай Акчай „Ритъм, глас и джаз“ и музикалните изпълнения на Цветомир Цанков – вокал, Владислава Сотирова – саксофон, Димитър Русев – китара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button