Хасково

11 катастрофи в Хасковско в дъжда, трима са пострадали. Гръм удари къща

11 пътно-транспортни произшествия са станали през последните няколко часа в Хасковска област по време на проливния дъжд, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Два от инцидентите са между няколко автомобила и има трима леко пострадали. Едната катастрофа е край Димитровград, а другата в Харманли. Пострадалите са прегледани от лекари и освободени.

Останалите 9 инцидента са с по един автомобил, повечето на магистрала „Марица“. При тях шофьорите не са се съобразили в проливния дъжд и колите им са се ударили встрани от пътя или са се обърнали в канавката.

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимки от два от инцидентите на магистралата, където според тях на места не е възможно автомобилите да се движат с повече от 60 километра в час.

Гръмотевица е ударила постройка в село Брягово, допълниха картината от пожарната. Няма пострадали хора. Пожарът е овладян от пристигналите два екипа огнеборци.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пак ли
пак ли
26.09.2017 17:09 17:09

На калпаво построената стара част на магистралата има няколко места на които се събира вода и става аквапланинг.Катастрофите са почти винаги там при дъжд.Няма кой да ги оправи обаче,пътното спи.

Back to top button