Хасково

Общината отпуска 1000 лв. за възстановяването на Маринела

Еднократна финансова помощ от 1000 лв. да бъде отпусната за възстановяването на хандбалистката Маринела Панайотова ще гласува хасковският общински съвет на сесията в петък.

Помощта се отпуска съгласно Правилника за реда, начина и условията за предоставяне на еднократни финансови помощи на граждани на община Хасково. Предлага се средствата да бъдат отпуснати на майката на момичето Милена Панайотова.

Мотивите са, че Маринела се нуждае от неотложна рехабилитация след операцията на коленни връзки и два менискуса, които бяха скъсани при контузия в края на сезона. Бъдещото здраве и спортни изяви на девойката зависят от възстановителните процедури, които трябва да бъдат извършени. Тя е национална състезателка по хандбал и голмайстор на България в нейната възрастова група.

Семейството има нужда да бъде подпомогнато с финансови средства, е записано още в докладната, внесена като извънредна от председателя на общинския съвет Таня Захариева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
София Мед
София Мед
27.09.2017 14:35 14:35

При доц. д-р Антони Георгиев операцията само на връзки е 3000 лв. Все пак обаче 1000 лв. еднократна помощ си е в помощ на момичето и нейното семейство. Успех и бързо възстановяване.

Анонимен
Анонимен
27.09.2017 19:17 19:17

Bravo. Toia pat se sabudiha, a na Marinela barzo vastanoviavane i uspeh.

Back to top button