Регион

Вдигат 69 стари коли в Димитровград

69 стари коли ще бъдат вдигнати от улици и междублокови пространства в Димитровград, съобщават от кметството.

Преди три месеца община Димитровград обяви мащабна кампания за изчистване на старите автомобили, които не са в движение. След извършени обходи от комисията на улици, междублокови пространства и други обществени зони, където в занемарено състояние са изоставени и захвърлени стари автомобили до момента са направени общо 91 констативни протокола. От тях 22 собственика са преместили автомобилите си или са ги привели в движение.

На 22 септември изтече срокът от първия направен констативен протокол. При установяване от комисията и чрез залепване на стикер на видимо място на автомобила в тримесечен срок собственикът на въпросната кола се задължава да го премести на собствен терен или в център за разкомплектоване.

Утре в 9:30 ч. от паркинга зад общината комисията съставена от служители от отдел ИДОСВ, полиция и служител на ОКПДО ще установява изпълнени ли са предписанията на първите неспазили срока посочен в предписанието.

При неизпълнение на предписанието автомобилите ще бъдат репатрирани на наказателния паркинг на ул. „Вилхем Пик“, от където в срок от 14 дни собственика може да потърси репатрирания автомобил. Освобождаването на автомобила се извършва, след като собственика заплати разходите по принудителното преместване и съхранението на автомобила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.09.2017 15:55 15:55

В Хасково кога???

паяка
паяка
27.09.2017 17:46 17:46

В Хасково отдавна ги дигат, снимаха ги дори

Back to top button