Спорт

Съветниците пак отказаха 50 000 лв. за баскетбола

Общинският съвет отново отказа отпускането на финансова помощ от 50 000 лв. за женския баскетболен клуб „Хасково 2012“.

Както Haskovo.info писа, комисии на общинския съвет допуснаха до сесията, но не подкрепиха искането с мотив, че общинските пари са за развитие на детско-юношеския спорт, а не за професионалния. Подобно искане от клуба бе отложено на сесията на 4 август заради липса на отчет, какъвто бе представен сега.

Георги Пеев заяви, че Коалиция за Хасково няма да участва в гласуването и оставя отговорността на мнозинството. При гласуването пък 21 бяха „против“, 4 се въздържаха, а един бе „за“.

Общинският съвет прие изпълнението на бюджета за полугодието, утвърди маломерните и слети паралелки в училищата, отпускането на еднократни помощи на нуждаещи се, както и всички останали докладни в дневния ред без тази от Георги Пеев за прекратяване дейността на временната комисия, популярна като комисията „Шалапатов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button