Регион

Младеж избяга от катастрофа, хванаха го с видеонаблюдението

Шофьор, претърпял катастрофа, счупил указателни табели на пътя и избягал е заловен и санкциониран благодарение на видеонаблюдението в Димитровград, съобщават от полицията.

На 19 септември в 20:40 часа в Димитровград, на кръговото кръстовище между булевардите „Трети март“ и „Стефан Стамболов“, водач е претърпял инцидент, счупил е указателните стрелки, собственост на Общината и е напуснал произшествието без да уведоми контролните органи.

Благодарение на монтираното по възловите участъци видеонаблюдение с висока резолюция, за кратко време извършителят е установен. Това е 23–годишен димитровградчанин. Видяло се е, че шофира лек автомобил Фолксваген Пасат с несъобразена скорост, при което е загубил контрол и се е нацелил в пътния знак.

Пътните полицаи са му съставили 2 акта – за несъобразена скорост и за напускане на пътно-транспортно произшествие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлията
Хасковлията
04.10.2017 11:16 11:16

А в Хасково, кога ще заработят ,вече поставените камери,по възлови кръстовища?
Няма полиция – стачкуват за заплати, поне камерите да работят – те няма да стачкуват!
Вчера станах отново неволен свидетел, на безобразието ,на хасковската полиция. Сутринта,до „Смирненски“, патрулката стои на кръсровището, а на платното спрели двадесет автомобила. Полицаите обаче, весело си говорят, и стоят с гръб, към нарушителите.
На обяд, карам зад кола на Общинска полиция- минаваме покрай атогарата – пред аптеките спрели седем коли – а полицаите си подминаха,все едно ги няма.
Е, кажете ми, като органите, които трябва да съблюдават реда, нехаят , за какви заплати стачкуват тогава?
Цанков , нещо да кажеш по въпроса???

Back to top button