Регион

Девойка открадна панталон от магазин, задигнаха 1200 лв. от Фиат

Непълнолетна девойка е откраднала панталон от магазин, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 15:30 часа, момичето успяло да задигне от магазин на улица „Лайпциг“ в Димитровград джинси на стойност 25 лв. След получения сигнал, 14-годишното момиче от село Скобелево е установено и доведено в управлението. Снети са му обяснения в присъствието на инспектор Детска педагогическа стая. Джинсите са иззета с протокол.

Кражба от автомобил е станала още в Димитровград. В управлението се оплакала 47-годишна собственичка на лек автомобил, че от оставения й без надзор и незаключен Фиат в района на Неделен пазар са откраднати мъжка и дамска чанти, в които е имало лични и служебни документи, мобилен телефон, 3 дебитни карти и 1200 лева.

Цигари и тютюн без бандерол пък иззеха полицаи от Хасково и Симеоновград. Вчера по линия на безакцизните стоки са проверени вила, лица и домове, при които са намерени 3,5 кг. нарязан тютюн и 360 папироси.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button