Спорт

Волейболистките с добра игра срещу „Берое“, дебют за синеоката Славена

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ изиграха първата си контрола срещу тим от родния шампионат.

Момичетата на старши-треньор Габриела Айшинова гостуваха в Стара Загора на новака в елита при жените „Берое“ и отстъпиха с 1:4. Досега нашите имаха две проверки срещу турския “Бурсаспор”, с когото си размениха по една победа.

Волейбол

Мениджърът в клуба Петър Ташев заяви пред Haskovo.info, че днес момичетата са показали добра игра. Той посочи, че има над какво да се работи още, но е доволен от показаното. Място в тима ще има либерото от миналия сезон димитровградчанката Габриела Златкова. Новото попълнение на „Раковски“ пък е либерото Славена Никова, която идва от ЦСКА.

Волейбол

Ташев коментира, че отборът на „Берое“ ще се намеси този сезон в борбата за медалите, тъй като тук се състезават волейболистките от първия тим на „Казанлък“ от миналата година.

Специалистът очаква в челните места традиционно да са още шампионките от „Марица“ (Пловдив), „Левски“, „Раковски“ и ЦСКА. Ташев е категоричен, че димитровградчанки имат сили за медал и тази година.

Волейбол

В петък предстои нова контрола срещу „Левски“ в София, а първенството стартира на 21 октомври с гостуване на ЦСКА.

Очакванията са обновената спортна зала „Младост“ в Димитровград да бъде официално открита на 25 октомври. След това волейболистките ще започнат тренировки вътре, за да се подготвят за домакинствата си. Първото е на 18 ноември срещу „Марица“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button