Хасково

18-годишен удари пешеходец с огледалото на камион

54-годишен пешеходец е пострадал след инцидент в Хасково, съобщават от пресцентъра на полицията.

Произшествието е станало вчера около 9 часа на булевард „Освобождение“. 18-годишен водач от село Винево на товарен автомобил Пежо, поради невнимание е ударил с дясното огледало в тила пострадалият. Мъжът е с контузия на главата, прегледан е и е освободен за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

Автопатрул от полицейското управление в Димитровград е хванал 60-годишен водач от село Крепост, шофирал мотопед без регистрационни табели. В хода на проверката се оказало и че е без книжка.

Още един неправоспособен е задържан в управлението. 35-годишен жител на село Сталево е шофирал Опел след употреба на 1,33 промила алкохол. Също пиян с 1,71 промила е задържан 35-годишен свиленградчанин, шофиращ Опела си по улиците на града. Последното бързо производство е в управлението на областния град срещу 41-годишен водач, управляващ Волво в едногодишен срок на изтърпяване на административно наказание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button