Хасково

33.7 литра дъжд в Хасково, предупреждават за силен вятър

Най-много дъжд през последното денонощие в Хасковска област е паднал в стамболовското село Долно Черковище – 40.5 литра на квадратен метър, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град.

В харманлийското село Изворово количеството дъжд е 39 литра, Хасково – 33.7 литра, Димитровград – 37.1 литра на квадратен метър.

За неделя е обявен жълт код в Хасковска област за силен и временно бурен северозападен вятър с пулсации над 80 км/ч. Ще преобладава променлива облачност с максимални температури до 18 градуса.

През новата седмица времето ще е предимно слънчево с температури до 23 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ваня
Ваня
08.10.2017 9:56 9:56

Бойко Борисов разрешил,ли е да вали толкова много???

дано
дано
08.10.2017 11:30 11:30

Ох, де да имаме късмет да я отнесе тоя вятър оная опърничавата директорка-бизнесменка от работното и място в училище. Няма укротяване това същество! Ежедневно се заяжда за измислени неща! Крещи, пули се, тропа с крак, тупа се в гърдите и се изкарва най-заетата, най-работната, най-онеправданата и дори неоценена директорка. От тая по опърничава няма. Тя и на хората посяга – освен че ги тормози, прилага им психически натиск, ами и физически си позволява да напада, да вдига ръка, да дърпа и обижда с думи. Проклета е и в червата тая директорка. Бял ден да не види, за всичко дето направи и продължава мръсотии да твори!

Ваня
Ваня
08.10.2017 11:37 11:37

Коя е,бе!!!Коя е директорката,кое е училището????

лирик
лирик
08.10.2017 11:39 11:39

Грозничката баба Яга
се подпряла на тоя.
Викнала в захлас
опиянена от своя глас!

Всичките ще ви въртя,
във казана ще ви сваря!
Душиците ви ще взема
всяка съпротива ще отнема!

С вашта чест ще пирувам
каквото и да правя и да струвам
винаги отгоре ще ликувам
и от вас не се страхувам!

Яхвам енергично аз метлата
и ще наказвам за отплата.
Ще ви сдъвча за закуска
и надявам се да хруска.

Всяка прилика с една определена директорка на училище е напълно случайна!

запознат
запознат
08.10.2017 11:54 11:54

Тя добре се разпознава тази директорка и без имена! Вече всички знаем колко й се носи славата! Трепери горката да не види инициалите си или името си в някой коментар. Ама то от уста на уста се говорят тези работи за нея! Пък и напоследък стана ясно какъв й е основният проблем – за пет пари не я зачитат в къщи! Гладна е жената за внимание. Затова и искаше още със наместването на директорския пост да се хареса и да я заобичат. Ама симпатия към тази проклета, долна и пулеща се интригантка няма как да има! Няма да получи нито симпатии, нито капка уважение от хората в колектива. Даже тези дето й се пишат дружки я мразят, страхуват се от нея, по-добре са всички като я няма в училище! Да си обира крушите, пък ако трябва след това ще я хвалим само и само да се измете и да остави хората да работят с удоволствие и желание!

някой си
някой си
08.10.2017 12:09 12:09

Лошото е, че се заобиколи тази Бясна директорка с подлоги и дружки – да царува и да векува! Ама те и дружките и толкоз дружки – докато пак не се скарат, не се спаткат или не ги разреве до истерия. Ама нали са подлоги – клякат каквото им да им каже. Само и само да са набутани до нея в администрацията, да се изживяват като велики подгласнички на главната тиранка. Мислят, че като се пулят като нея, като интриганстват като нея, като мачкат като нея и като разбиват човешки съдби и животи ще са много важни. Важни са само в собствените си очи – в очите на всики други са долни навлеци, неуспели да се реализират по друг начин, освен като ги назначат по другарски и приятелски! Липсата на качества и мозък не се прикрива дълго. А проклетията хич не се прикрива. Няма да прокопсат на тези работни места, от които изгониха други хора да може великата директорка да ги назначи! Всичко се връща – не виждат ли как ги наказва живота! Не е случайно, защото хората, които опропастиха още ги анатемосват. За такива проклетии няма прошка нито от хора, нито от Бог.

Митю Клявката
Митю Клявката
08.10.2017 14:45 14:45

Тая директорка става,ли за чукане??
Може да е недоизчукана и за това да.е злобна!!!?
Бих помогнал…….

Back to top button