Спорт

Гимнастичките от „Аида“ с пореден международен турнир

Състезателките от хасковския спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“ с президент Яна Михайлова записаха поредното си участие на международен турнир, този път на „Тракия – Елит“ в Пловдив.

Турнирът бе с много силни състезателки от клубове от страната и чужбина. Нашите гимнастички от девойки младша възраст играха страхотно и представиха клуба си достойно, но този път не успяха да влязат сред първите осем, но въпреки това заслужиха аплодисментите на публиката.

Аида

При малките индивидуалистки Наталия Митева във възраст 2010 г. се класира втора и взе сребърен медал. Деница Анева 2009 г. стана осма, а Василена Петрова 2010 г. – девета.

От клубното ръководство поздравяват момичетата за представянето им, защото с всяко следващо състезание те стават все по-уверени и по-добри.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button