Регион

Хванаха трима младежи и момиче след гонка с полицията, намериха везна в колата

19-годишен хасковлия без книжка и приятелите му са хванати след гонка, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 14:40 часа, автопатрул от ОДМВР-Хасково е подал сигнал за спиране със стоп палка на лек автомобил Рено на разклона за село Стамболийски. Колата с английска регистрация се е движила в посока Харманли. Водачът не е спрял на подадения сигнал, завил наляво и потеглил с висока скорост в посока Пловдив.

Последван е от полицейския екип, който усетил по предното стъкло на служебния автомобил трополене от ситно вещество. Това ги усъмнило, че лицата в колата правят опит да се освободят от забранени вещества. Продължават подаването на звукови и светлинни сигнали за спиране на Рено-то.

В село Горски извор, преследваната кола завива наляво по черен път и е продължила в посока село Гарваново. В селото полицаите откриват автомобила в земеделска нива и установяват намиращите се в колата младежи – 19-годишният неправоспособен водач, две момчета на 18 и 19 г. и 21-годишно момиче. На задната седалка на колата е намерена електронна везна, не са открити забранени вещества. По случая е образувано досъдебно производство, съставени са актове, регистрационните табели на колата са свалени.

През почивните дни в региона са хванати още четирима пияни шофьори и двама без книжки. Вчера пък в Стара Загора е арестуван 19-годишен свиленградчанин, който шофирал Фолксваген след употреба на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гошо
Гошо
16.10.2017 12:17 12:17

Ся ще им пръднете на х.я на ни що те са намерили а след полицейска акция за дрога. На неправоспособен водач какво друго освен 100лв тъй като е не правоспособен и младежа от къде да знае че при палка се спира . Бахти полицайте от Стамболийски до горски извор не могат да хванат едни младежи, представете си при някой по обиграни престъпници :)

ангел
ангел
16.10.2017 15:27 15:27

Голям коментар,самите младежи се подиграват на полицията,ами като са хвърлили всичко от колата в движение как ще им намерят нещо.Такива директно в ареста,за какво им е електронна везна в колата? Все повече младежи се занимават с това ,защото няма наказание,хващат ги и си пущат.

Читател
Читател
27.11.2017 17:30 17:30
Отговор до  ангел

За всичко може да се използва електронна везна! Или смяташ, че е измислена само и специално за забранени от закона вещества?

ангел
ангел
16.10.2017 15:31 15:31

Те полицаите им са приятели, затова ги пущат.Явно е бил техен човек и ги е пуснал да си ходят, що не проверят полицая,който уж ги е гонил- на кой от тримата е приятел. Иначе голямо преследване е било от Стамболийски та чак до Горски извор и по нататъче дори……..

Back to top button