Регион

Трима са ранени при катастрофи в Хасковско

Трима са ранени при катастрофи в Хасковска област, съобщават от пресцентъра на полицията.

В 19:45 часа вчера на пътя Хасково – Кърджали е станал инцидент между лек автомобил Грейт Уол, управляван от 62-годишен симеоновградчанин и Тойота, шофирана от 52-годишна жена от Кърджали.

При маневра на заден ход за смяна на посоката на движението си, мъжът е отнел предимството на Тойотата, която го удря. Водачката е със счупено ребро и контузия на бял дроб, настанена в Хирургично отделение на МБАЛ-Хасково без опасност за живота. Пострадала е и спътничката до нея – 54-годишна кърджалийка – с пукнат шиен прешлен, настанена е в хасковската неврохирургия без опасност за живота.

Отнето предимство е причина и за инцидент в Ивайловград. Вчера в 11:50 часа е станала катастрофа между лек автомобил Фолксваген, шофиран от 78-годишен мъж от село Покрован, който при навлизане в кръстовище е отнел предимството на лек автомобил Сузуки с водач 50-годишен грък, при което е последвал страничен сблъсък. От удара е пострадал българският водач, който е прегледан и освободен за домашно лечение.

Вчера пътните полицаи са арестували пиян шофьор, водач без книжка и 40-годишна димитровградчанка с мотопед без регистрационна табела.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button