Регион

Хванаха контрабандни перилни препарати и памперси в склад

Внесени контрабандно перилни препарати са иззели икономическите полицаи от Свиленград, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера те са проверили склад на булевард „България“ в града, ползван от 51-годишна свиленградчанка. В помещението са намерени стоки от защитени търговски марки без документи за произход, които полицаите предполагат, че са внесени контрабандно от Турция.

С протокол са предадени близо 900 литра почистващи течни препарати, над 950 кг. прахообразни перилни препарати и 436 пакета памперси. Ползвателката на склада е задържана до 24 ч.

Алкохол, тютюн и цигари без бандерол конфискуваха пък при проверки полицаи от Харманли и Димитровград. 180 папироси са иззети от частен дом в Харманли, а 690 грама нарязан тютюн и близо 43 литра алкохол без бандероли са намерили димитровградските криминалисти в клуб на улица „Ана Маймункова“ в града. Предстои съставянето на актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зарков
Зарков
19.10.2017 10:41 10:41

ЗАЩО в Турция памперсите и перилните прапарати са много по-евтини, да питам аз!!! По-точно, ЗАЩО в Булгаристан са много по-скъпи тези същите??? Както и пестицидите! Всичките суровини или полуфабрикати ги внасят от там тукашните производители! Явно нашите търговци са по-алчни, затова се носи от Турция! ОПравете нашите тук и просто никой няма да носи от там!

Turcina
Turcina
19.10.2017 13:03 13:03

Тези по магазините легалните препарати са скъпи защото имат акциз ддс и подобни скъпи съгражданино и ще се се оскъпяват още повече с тази политика на бат бойко

Дядо Коледа
Дядо Коледа
19.10.2017 13:40 13:40

Хванаха ги защото не са си платили на Ба.нов от Д.НС и жена му с.дия С.а.болиева………

Back to top button