Хасково

Форд блъсна 6-годишно момче, БМВ нацели Фолксваген до Цигарената

6-годишно момче, излезнало на булевардното платно на „Васил Левски“ в Хасково, е било ударено от 36-годишна жена с „Форд Мондео“ в събота, съобщават от полицията.

Детето е напуснало произшествието и няколко часа по-късно с родителите си са посетили МБАЛ-Хасково. Лекарите са установили, че момчето е с хематом на главата, контузия на дясното бедро и кръвонасядане на лявото бедро, прегледано е и е освободен за домашна лечение. Съставени са актове.

Отнето предимство пък е причинило катастрофа снощи в 20:15 часа. На кръстовището между булевардите „Съединение“ и „Васил Левски“ в Хасково е станал инцидент с лек автомобил БМВ, шофиран от 31-годишен жител на пловдивското село Розино. Водачът е отнел предимството на движещ се по булевард „Съединение“ лек автомобил Фолксваген, шофиран от 41-годишен симеоновградчанин. От удара е пострадала возещата се на предната седалка във Фолксвагена 41-годишна жена от Симеоновград, която е с контузия на дясната ръка.

През почивните дни в региона са хванати четирима пияни шофьори и неправоспособен 16-годишен с мотопед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button