Спорт

Виолина Кочева и Милена Томова с повиквателни за националния отбор

Виолина Кочева и Милена Томова от шампиона „Хасково 2012“ получиха повиквателни за националния отбор по баскетбол.

По-рано днес Стефан Михайлов обяви 21 имена в разширен състав за мачовете с Испания и Украйна, съобщават от федерацията по баскетбол.

Баскетбол

Нашите посрещат европейския шампион на 11 ноември в столичната зала „Универсиада“. Двубоят е от 19 ч. и ще бъде предаван по БНТ. Испанките пристигат ден по-рано с полет от Мюнхен.

Националният селекционер събира състава си още на 4 ноември в зала „Триадица“. Първата тренировка е насрочена за 19 ч. Отборът ще се събере в пълен състав на 7 ноември, когато в тренировките се очакват да се включат и състезаващите се в чужбина.

След мача с Испания, на 14 ноември, българките ще пътуват за Киев, където ден по-късно ще се изправят срещу коравия тим на домакините. Момичетата се прибират на 16 ноември.

Михайлов заяви 21 баскетболистки пред ФИБА. От тях ще избере 12 за лагер и за участие в първите два мача от квалификациите за европейското първенство през 2019 г. в Латвия и Сърбия. В квалификациите България е в група F с отборите на Испания, Украйна и Холандия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button