Спорт

Любо и Мира са най-добрата българска двойка от „Sofia open dance festival“

Шампионската двойка на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева се представи най-добре от българските участници на „Sofia open dance festival“.

В своята възрастова група до 21 г. те завоюваха второто място, отстъпвайки само пред представителите на Италия, като част от съдиите им вдигнаха първи места.

В по-високата възрастова група – Amateur, нашите отново станаха най-добре представилата се българска двойка, класирайки се на 8-мо място от 40 двойки, като само 2 съдийски гласа ги разделиха от участие във финала.

Това бе първото участие за Любо и Мира в международен форум след завръщането им на състезателния подиум.

В турнира участва е още една новосформирана танцова двойка на „Гранд“ – Братан Братанов и Йоанна Шишкова. Те се готвиха по-малко от месец за турнира, а се класираха на 10 място до 21 години и на 16 място, четвърт финал при най-големите. Това е показател за едно многообещаващо бъдещо партньорство и ще очакваме много успехи от тях занапред, доволни са от клубното ръководство.

Треньорите в „Гранд“ Николай Манолов и Павлина Вълчева пък бяха сред съдиите на престижния форум.

Танци

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button