Хасково

Фиат блъсна пешеходец, такси счупи крака на хасковлийка

60-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил блъснат от 44-годишен шофьор на Фиат от село Зорница.

Инцидентът е станал събота след обяд на булевард „Съединение“, като шофьорът не е уведомил контролните органи. Пострадалият е настанен в неврохирургично отделение на МБАЛ-Хасково с опасност за живота, контактен.

При инцидент е пострадала и чакаща на пиаца за такси 66-годишна жена. В събота вечерта на пиацата до улица „Стара планина“ 50-годишен водач на таксиметров автомобил Дачия е ударил в левия крак пешеходката. При преглед е установено счупване на лявата подбедрица.

През почивните дни е хванат димитровградски шофьор без книжка и регистрационни табели в Свиленград. В димитровградското управление също е започнало разследване срещу 44-годишен димитровградчанин. Той шофирал колата си Фиат след употреба на 2,10 промила алкохол и самокатастрофирал на улица „Захари Зограф“. За същото нарушение в хасковския арест е бил и 36-годишен водач, управляващ колата си с 2 промила. В Ивайловград и Димитровград са хванати двама без книжки, управляващи мотопеди без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КАКВО СТАВА С КМЕТА??????
КАКВО СТАВА С КМЕТА??????
30.10.2017 12:15 12:15

Катастрофите ясни!!!!
Ами с голямата КАТАСТРОФА БЕЛИВАНЧОВ КАКВО СЕ СЛУЧВА???
А,ХАСКОВО ИНФО?????
ЩО НЕ ПИШЕТЕ!?!?!?

John
John
30.10.2017 12:48 12:48

безработните гербаджийски кучета си лаят, кервана си върви!

Анонимен
Анонимен
30.10.2017 13:02 13:02

Нека се провери зад пощата -има теч на фекалии.Миризмата е непоносима.Владиката сигурно се е изпуснал.

Back to top button