Регион

Мерцедес се заби в дърво, трима са ранени

Трима пътници са ранени при катастрофа снощи на пътя в посока димитровградското село Брод, съобщават от полицията.

27-тодишен водач от Харманли на лек автомобил Мерцедес се е движил с несъобразена скорост. Загубил е контрол над колата, излязъл е от пътя и се е ударил в крайпътно дърво.

От удара са пострадали две жени на 27 и 36 г. и 21-годишен младеж. Всички са с натъртвания по ръцете. Прегледани са и са освободени за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kjiju
kjiju
31.10.2017 18:43 18:43

Как няма да има катастрофи – такива дупки има в Хасково. Идиотите от ВИК вече 5 дни разкопаха улица ,,Преслав“ зад съда и не запълват дупката. Този тяхния директор защо още го държат -май защото е човек на ….

kjiju
kjiju
31.10.2017 18:44 18:44

Как няма да има катастрофи – такива дупки има в Хасково. Идиотите от ВИК вече 5 дни разкопаха улица ,,Преслав“ зад съда и не запълват дупката. Този тяхния директор защо още го държат -май защото е човек на …. И още катастрофи ще има…

Back to top button