Хасково

Цветя и рецитал за Деня на народните будители в Хасково

Хасково отбеляза официално Деня на народните будители пред паметника до Младежкия център.

След поднасянето на цветята слово за празника изнесе кметът Добри Беливанов. С рецитал за празника се представиха Калина Вълчева, Калина Спасова и Тони Тотов от театралната школа при Младежкия център. В тържеството участва и духовият оркестър.

Празник

По-рано цветя на паметника на Будителите поднесоха областният управител Станислав Дечев и заместникът му Стефка Здравкова.

Младежкият областен съвет за иновации към областния управител излезе в социалната мрежа със своя инициатива под наслов: Бъди горд българин! Помни и продължи…

С този призив се обръщат към своите приятели и към всички млади хора от Хасковска област членовете на Младежкия областен съвет за иновации. По повод Деня на народните будителите младите хора призовават всеки потребител на социалната мрежа да публикува патриотична песен на стената си и днес facebook да стане български!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.11.2017 16:21 16:21

Областен и кмет с отделни церемонии??? Да не се погледнат и то на такъв Ден??? Егати наглостта!!! Но драги ми хасковлии, нима очаквате нещо друго от ограничените умствено областен и кмет? Освен тъпотии нищо не очаквам от тия герберски нещастници. Да се омитат от града и държавата!

Будител
Будител
01.11.2017 16:31 16:31

А областния защо прави фасони и не уважи общоградското тържество. Снимал се на паметника в ранни зори и отсвирил честването. Той държава в държавата ли е? Що за безумие? Има тържество, децата рецитират постарали се- семпло но стойностно и тоя областен решил да го зачеркне и да иде преди това. Нямам думи. Ако всеки вземе да си прави отделни тържества ? Той всъщност като кмет ли се изявява, повярва си че може да стане ама не му се получи и няма и да стане като неговата партия сътворява кумгейтове и т.н.

аха
аха
01.11.2017 21:24 21:24

Не само кумгейтове, ами и директоргейтове има в тоя град. Как е назначена мислите една директорка на училище – като си „спечели“ конкурса с предварителна помощ. Иначе това дивойче не мож изкара. То дивойче едно време беше – сега какъв гъз е отпрала. Къде е на празника тая просветителка велика, уж „директорка“ . Никаквица, дето организира безсрамни оргии с най-приближените си подмазвачки. С оная поли-рошлата и дъртия пръч. И мазната госпожичка и свитата от щатни подлоги. Пази боже града и децата от такива просветители. На маскарад го обърнаха българското образование. Но маските падат и отдолу се вижда гротеската и пошлото. Няма скрито покрито.

тиква
тиква
01.11.2017 21:39 21:39

То в града за образование как да се говори. Като има такива директорки, като горе описаната, която се ползва с протекцията на хасковското РУО. Да не мислите, че там не й знаят кирливите ризи и мръснишките номера. Ама нали и те са съучастници в цялата тази трагедия. В това т.н. образование всичко се дава и продава за пари, облаги и услуги. Ще дойде момента обаче, както си „взе“ конкуса за директор, тая така ще си „вземе“ и конкурса може би за началник на РУО. И тогава тия същите животеца им ще се стъжни, ама нека хак да им за всичко което гледат и се смеят на това отгоре. Мариела Златева кротка ще им се види пред тая Бясната!

Back to top button