Любопитно

Хасковлии се хванаха на хоро за Деня на будителите

Празничен концерт, посветен на Деня на народните будители, изнесоха читалища и фолклорни групи на хасковския площад „Свобода“.

На сцената се представиха музикантите от читалище „Васил Левски“ в село Орлово. Включи се вокална група от хасковското читалище „Проф. д-р Асен Златаров – 1961“, читалищата в квартал Болярово и село Малево.

В края хоро поведоха танцьорки от хасковския клуб „Славяни“. За днешния празник прояви имаше в читалище в областния град и по селата.

Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
оооо
оооо
03.11.2017 19:30 19:30

Долу бясната злобна кучка, директорка на едно училище! Отивай си ма селскостопанската производителка. Отивай да си въртиш бизнеса дето ти се клати. Махни се от образованието чисто зло в образ на съвременна Баба Яга. От тебе по долна и мръсна няма. Видов ден да те стигне скоро!

Психиатърка
Психиатърка
03.11.2017 21:19 21:19

Моля, вземайте си лекарствата редовно!

непсихиатър
непсихиатър
04.11.2017 8:26 8:26

Ами не, най вероятно не си взима лекарствата тази директорка, затова и така се държи. Амо то лекарство за бесни кучки има ли няма ли. Те бесните кучки ги приспиват обикновено. Такъв е живота – кучешки – покрай тая бяс не само на нея , ами и на околните им е НекоМфортно!

Back to top button