Спорт

Волейболистките възкръснаха и смазаха „Левски“ в София

Волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ изиграха най-силния си мач от началото на шампионата срещу „Левски“ в София, побеждавайки с категоричното 3:0.

Момичетата на старши треньора Габриела Айшинова стартираха изключително силно в мача, като спечелиха първия гейм с 25:21. Димитровградчанки продължиха да диктуват темпото и смазаха „сините“ във втория гейм с 25:13. „Раковски“ продължи със силната си игра и заслужено затвори мача с 25:21.

Така димитровградският клуб записа първа победа в женското първенство. В предните два кръга тимът отново гостува в София, като загуби последователно от ЦСКА (0:3) и „Славия“ (2:3).

„Абсолютно съм доволен от играта на отбора. Играхме много силно с много желание и без грешки. Силен сервис, хубава атака, здрава блокада“, изрази пред Haskovo.info задоволството си от играта мениджърът в клуба Петър Ташев.

В четвъртия кръг „Раковски“ почива, а на 18 ноември от 18 часа е домакин на шампиона „Марица“ (Пловдив).

От другата седмица волейболистките започват тренировки в обновената димитровградска спортна зала „Младост“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button