Регион

Архангелова задушница е, пускат допълнителен автобус за димитровградските гробища

Архангелова задушница е една от трите най-големи задушници през годината и е в съботата преди Архангеловден – 8 ноември.

На този ден отдаваме признателност и почитаме паметта на българските военнослужещи, загинали във войните, в операции по поддържане на мира и при изпълнение на воинския дълг в мирно време.

Община Димитровград организира удобен и постоянен транспорт за своите граждани, които желаят да посетят починалите си близки на двата гробищни парка. Освен традиционният автобус по разписание ще пътува и допълнителен такъв.

Първият автобус ще тръгне от 8:30 ч. пред църквата „Св. Димитър“. Автобусите до двата гробищни парка ще пътуват по приложеното разписание. От общинско предприятие „Траурен обреден дом“ са подготвили и на двата гробищни парка обредни маси за всички починали, както и ще звучи траурна музика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button