Регион

Търсят с конкурс 10 митничари на Капитан Андреево

Конкурс за 10 митнически инспектори на „Капитан Андреево“ обявиха от Агенция „Митници“.

Минималните изисквания са висше образование бакалавърска степен, като не се изисква професионален опит. Допълнителни изисквания са компютърна грамотност, владеене на чужд език.

Основната месечна заплата е 700 лв. Конкурсът е от тест, изследване за професионална и психологическа пригодност и интервю.

Документи се подават всеки работен ден в деловодството на Митница „Бургас“ до 17 ноември включително.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
неубеден
неубеден
04.11.2017 10:04 10:04

Конкурсите в тая държава са абсолютно нагласени. Вижте как и дадоха конкурса за директор на училище на оная производителка на големи зелени плодове. В София не можа жената да изкара, в Хасково успя да се докопа до поста директор – на ръба, на минимума, ама си го „зема“. И какво сега – вече няколко години си чеше болната амбиция. Тя тая като е тръгнала директор да става, първо какво общо има с това училище, че се набута на директорския пост. Или беше въпрос само на его – директор да е на училище, ама което и да е. Само да не си артиса, че й хареса няколко месеца да директорства, пък после в София й биха шута. Тая като тръгна, че и като стана директор що не си прецени възможностите. Да се работи с хора, не е като да се работи с превозвачи. За всичко това е необходим професионализъм, дипломатичност, търпение, компромиси, умение да убедиш хората в решенията си, а не да ги налагаш, нерви, за да не крещиш и накрая обща култура, ако щете. Всичко това на тая нервозната и липсва. Пък липсате на първите 7 години – това си е семеен проблем. Крушата не пада по далече от дървото!

как не разбра
как не разбра
04.11.2017 10:58 10:58

Как не разбра тая проста женица от село, че никой не я иска, освен дружките й. Не могат физиономията и да понасят. Хората не стоят в учителската стая и в общите помещения, защото не искат да я гледат. Всеки си стои и се крие по стаите, за да не се сблъскват с тая невменяема директорка! Почерпките по някой повод стават в тесен кръг и тихомълком. На никой не му е приятно да си казва поводите пред тази заяждаща се личност – кой знае с какъв коментар ще обиди пак някой. Никои не иска даже на една маса да сяда с тази личност – тя нито оставя хората спокойно да се говорят, нито дава думата за каквото и да било на някой друг и постоянно слухти и гледа да се намеси с наставления и мнения по всеки въпрос. Като я видат хора и веднага млъкват. Нищо не желаят да коментират в нейно присъствие – кой знае с какво ще се заяде и кой ще обиди без повод. Тази директорка всяко нещо, което не е с нейно участие пък други са си прекарали добре веднага се превръща в проблем, в голям въпрос, публично се огласява и коментира, госпожата се прави на обидена, на жертва и на засегната. А другите не се ли засягат от нейното държание. Тази същата ако чуе нещо за себе си или и докладват сутрин вместо добро утро почва да крещи. Ако някой е направил нещо добро, което не е разпоредено – почва да крещи. Ако е станала на криво почва да крещи. Във всичко се меси и на всички разваля деня!
Кой те пита ма М-но, защо във всичко се месиш. Защо си токова зла към хората които не са ти роднини, дружки и съученички! И останалите хора имат чувства, проблеми, болки и душа. Защо си толкова нагла и нахална? Защо не виждаш чуждия труд и чуждите усилия? Защо си миличка само с избрани хора. Нали имаш претенциите да си справедлива. Къде е твоята справедливост, като разпределяш пари, точки и работа! Колкото и да се лъжеш и да говориш какво добро правиш, хората не можеш да излъжеш. Никога няма да получиш уважение и признание. Театърт помага за кратко. После истинската същност лъсва и хората те виждат какво представляваш – една ограничена селска женица, с безпределна злоба и неизчерпаема енергия за простотии. Това си ти.

КОЯ Е ТАЯ???
КОЯ Е ТАЯ???
04.11.2017 11:57 11:57

Коя е тая????Що ви е страх да напишете???
Ние хасковли отде да я знаем и училището също

John
John
04.11.2017 12:41 12:41

някой, ако си мисли, че може да спечели конкурс за митничар без да бутне дебел рушвет, много, ама много се лъже, а познайте откъде ще си избие първоначалната вноска!

Ку-ку
Ку-ку
04.11.2017 12:44 12:44

Сама си питаш и сама си отговаряш. Помисли за здравето си.

руку
руку
04.11.2017 17:33 17:33

Всички искат здраве, затова и искат М-на да я няма. Без тая болна от амбиция, подреденост и опърничавост жена всичко ще се нареди. Но с нея няма как! Тя не подлежи на очовечаване!

уф
уф
04.11.2017 18:32 18:32

Както и кликата от избрани дружки – ще се изпотребят взаимно да копират поведението на главната и да се държат гадно като нея. Пък и по между си се конкурират за благоволението на тиранката!

Back to top button