Спорт

Григор Димитров прави тенис академия в Хасково

Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще прави тенис академия с център Хасково, научи Haskovo.info.

Вече се водят преговори между тенис клуб „Хасково 2015“, където зам.-председател е бащата на Григор – Митко Господинов и Румен Балкански, който държи кортовете на Кенана с договор до 2030 г.

Балкански съобщи за Haskovo.info, че засега целта е „Хасково 2015“ и тенис клуб „Хасково“ да работят заедно за академията на Григор. Балкански допълни, че се е съгласил на съвместен проект заради желанието на Гришо да прави тенис академия с център в Хасково.

Целта е кортовете на „Юнак“, които бяха направени от клуб „Хасково 2015“ и базата на Кенана, където има и закрити кортове, да се използват за тенис академията. По проекта ще има повече яснота след приключването на важния за Гришо финален турнир в Лондон.

Предварителните очаквания са академията да заработи през пролетта на 2018 г.

Председателят на клуб „Хасково 2015“ Йордан Йорданов заяви пред Haskovo.info, че е твърде рано да се говори за академия. „Водят се преговори двата клуба да работят заедно за създаването на шампиони“, допълни Йорданов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ха БРАВО!!!!!
Ха БРАВО!!!!!
05.11.2017 15:08 15:08

Ха-ха-баба….и Кво от туй?????
Те колко деца останаха и на колко могат родителите да им платят уроците?????

Веселяк
Веселяк
05.11.2017 17:19 17:19

Хаха ще дойдат шопетата тука да тренират, те пара имат….хасковлий отдавна са им утраскали джобовете не остана ко да им земат.Шопета чуят ли за Гришата ще се попикаят от кеф артик

Мария
Мария
05.11.2017 19:02 19:02

Адмирации за Григор и баща му! Все още има деца в Хасково и хора, които искат да играят тенис. Могат да я направят където си искат, но искат да е в Хасково! И дано завистници и недалновидни да не им попречат! УСПЕХ!

Димчо
Димчо
05.11.2017 21:48 21:48

Добра идея , ако се осъществи в Хасково. Грищо трябва да е за пример на децата не само от Хасково , а и от цяла България които играят тенис.

Back to top button