Спорт

Волейболистките тръгнаха с победа срещу „Левски“ в обновената „Младост“, Данчо Лазаров похвали отбора и залата

Волейболистките на „Раковски“ победиха в първия си мач в обновената спортна зала „Младост“ в Димитровград.

Нашите се наложиха над „Левски“ в контрола с 3:1 (23:25 25:22 25:21 25:19). Преди седмица момичетата на старши треньора Габриела Айшинова победиха в женското първенство „сините“ в София с 3:0.

Волейбол

Тази вечер в тима на „Левски“ силно игра димитровградчанката Зорница Янева, както и Вангелия Рачковска, която миналия сезон бе капитан на „Раковски“.

Волейбол

Срещата бе изгледана от ръководството на община Димитровград начело с кмета Иво Димов, а сред гостите бе президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров.

След края на срещата Лазаров заяви пред Haskovo.info, че „Раковски“ е по-добрият отбор в сравнение с „Левски“ и определи победата им като заслужена. „Залата е отлична – прекрасно съоръжение, което отговаря на всички изисквания“, допълни Лазаров, като пожела на „Раковски“ участия в европейските турнири и заради голямата подкрепа, която тимът има от обществеността и общината.

Президентът на федерацията съобщи, че днес община Димитровград е подала заявка за домакинството на турнира за Купата на България, който ще се проведе в навечерието на Коледните празници. Лазаров уточни, че има и още една кандидатура, тази на Стара Загора. В началото на следващата седмица от федерацията ще решат на кой от двата града да дадат домакинството.

Този кръг от първенството „Раковски“ почива, а на 18 ноември от 18 часа приема шампионките от “Марица” (Пловдив).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button