Спорт

Силен старт на сезона за младите волейболистки

Волейболистките на димитровградския „Раковски“ стартираха силно сезона в регионалното първенство при девойките старша възраст.

През уикенда момичетата на старши треньора Ваня Соколова изиграха 4 срещи в Казанлък. Димитровградчанки записаха чисти победи с по 3:0 над отборите на „Берое 2016“ (Стара Загора), „Бургас 07“ и „Тунджа“ (Ямбол). Нашите отстъпиха единствено от силния тим на домакините с 1:3.

Въпреки загубата от клубното ръководство са много доволни от представянето на момичетата, които са направили хубав мач и срещу Казанлък. „Раковски“ е втори във временното класиране.

След откриването на обновената спортна зала „Младост“ Димитровград ще е домакин на предстоящите мачове при девойки младша възраст. Очаква се на пролет залата да приеме и кръгове от първенството при старшата възраст.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button