Външни публикации

Родопчанинът Алейдин: Да си отворим очите по-навреме, за да не сме пишман след време

Поради големия наплив от клиенти и доказаната си работа и някои, които разбират по-късно и в последния момент за него, Алейдин се връща да помага отново в Хасково на 15 и 16 ноември – сряда, четвъртък от 9 до 19 ч. чрез предварително записване на телефон 0877 43 77 08 и 0888 849 831. Вероятно това ще е последният прием за тази година на Алейдин в Хасково, понеже му предстои заминаване за чужбина.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 15 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Понеже има и хора, които обичат да се гаврят и подиграват с такива неща, Алейдин се извинява предварително за това, че разпитва повече от къде е видял за него и е взел номера му. Поставете се на неговото място.

Хора, които не вярват и не са сигурни в дарбата и способностите на Алейдин е желателно да не се обаждат и да си навличат хорски гняв и грях. Не забравяйте, че всичко се връща.

Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

От 2002 г. насам, когато 5,6 дни изпада в кома, родопчанинът Алейди получава дарбата от всевишния да помага на хората чрез свещенната книга Корана. Той открива и разваля магии и лекува болести с мюсюлманската книга.

„Когато дойде човек при мен, не го питам какъв проблем има и за каво е дошъл, както правят повечето ми колеги а самият проблем го казвам аз, без да ми казва нищо конкретния човек. Започвам от миналото, преминавам през настоящето и завършвам с бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, за работа, ако човекът не е семеен дали ще бъде и кога, колко брака и колко деца ще има на този свят и ако има имот за продаване или купуване, дали ще стане и кога. Ако има направена магия мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита и кой я е направил, дали е мъж или жена и първата буква от името и дали е близък, роднина, комшия и т.н. Мога да гледам и да развалям магии и на снимка и да лекувам и друг човек само на снимка и дреха. За починали хора не гледам.”

„Не се лакомя и не съм алчен за много пари и затова открито казвам че магии не правя под никакъв предлог, който не вярва може да ме изпробва. Това е грях според нашата религия и не забравяйте че всичко се връща на този свят.”

„Искам да отбележа нещо много важно, че когато развалям магии и лекувам дадена болест го правя пред човека за да види той с очите си а не както правят колегите ми със запис и колети по пощата.

Също така, когато развалям магии на човек, давам гаранция че от тук нататък 7 г. няма да го хване такава, дори и да се опитат да му направят наново. Не съм човек за един ден, обичам да си пазя хляба и доверието на хората з в бъдеще.”

„Радвам се и се гордея, че продължават да ме търсят и да ми се доверяват хора от полиция, съд, община, болница, учители и бизнесмени.

Най-успешно лекувам следните болести: алкохолизъм, хазартна зависимост и такава от наркотици, припадъци и епилепсия, стрес, депресия и проблеми със забременяване. Не съм човек за един ден и открито казвам пред хората, че не мога да помагам и не давам гаранция за ракови заболявания, диабет и тумор”.

Девизът ми е: Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен!

Аз работя най-евтино в цялата страна. Убедете сами в интернет. При мен цената за едно гледане в Хасково е 60 лв., а когато лекувам болест или развалям магия се изчислява според данните на човека или според каноните на Корана, в зависимот от проблема и дали магията е по-стара. Моите цени не са в хиляди левове.

Ако магията се развали в същия ден или лечението на дадена болест на човека се направи веднага, цената е доста по-ниска, отколкото другия път.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят. Който се подграва, грехът си е негов. Всевишният вижда всичко.

За повече информация и отзиви на хора, които са ползвали вече услугите му, може да прочетете интервютата му в Haskovo.info.

Back to top button