Регион

Блъснаха двама неправилно пресичащи пешеходци

83-годишен пешеходец е пострадал при инцидент вчера на харманлийската улица „Христо Смирненски“, съобщават от полицията.

72-годишен водач на лек автомобил Ситроен е предприел маневра движение на заден ход без да се убеди в безопасността и е ударил възрастния мъж. От удара той е с контузна рана на лицето и лека форма на мозъчно сътресение, без опасност за живота, оставен за наблюдение в хирургично отделение на МБАЛ – Харманли.

Още един неправилно пресичащ пешеходец е пострадал през вчерашния ден. В 19 часа на булевард „Раковски“ в Димитровград, 22-годишен водач на БМВ е завивал наляво за бензиностанция. Навлязъл е в насрещната лента и е блъснал неправилно пресичаща на необозначено място 83-годишна жена. Пострадалата е с рана на клепач. След обработка е оставена за наблюдение в местната болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button