Регион

Арестуваха младеж, опитал да хвърли от покрив чанта с 900 грама марихуана

Над 900 грама канабис и грам амфетамини са конфискували вчера полицаи от областната дирекция на полицията. В Димитровград, Хасково и Свиленград са задържани младежи за съхранение на наркотик.

Вчера следобед в Димитровград, криминалисти са проверили 26-годишен младеж, в чийто дрехи откриват грам марихуана. Последвала е проверка в жилището му на улица „Илинден“. В момента на пристигането им, полицаите забелязват че друг 25-годишен жител в съседен апартамент прави опит да изхвърли от покрива на блока чанта и го задържат.

В чантата намират 900 грама изсушена листна маса, реагираща на канабис. Доказало се е, че той се е опитал за изхвърли дрогата на приятеля си при вида на полицаите.

В свиленградското управление също са задържали две момчета на 19 и 20 г., в чийто дрехи е открит 0,7 грама канабис. Грам амфетамин пък са иззели хасковските полицаи от дома на 35-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button