Хасково

Шофьори се жалват от новия асфалт на пътя Димитровград – Хасково, инспектират го

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че участъкът на пътя от Димитровград за Хасково, който е с нов асфалт не е изграден качествено.

„Всекидневно минавам по новия участък на пътя и за съжаление пак сме си оставили ръцете. Като се минава по този път автомобилът постоянно се разклаща от неравностите на новия участък. Поне с 3 различни автомобила съм минавал“, се казва в сигнала.

От Областно пътно управление коментираха пред Haskovo.info, че при тях няма подобни сигнали и уточниха, че пътят все още не е завършен. Предстоят проверки на равността му и там, където е необходимо ще се коригира.

Междувременно днес областният управител Станислав Дечев и началникът на Пътното Радостин Ламбрев ще извършат проверка на ремонта на пътя.

Haskovo.info припомня, че ремонтът стартира на 25 септември, като платното от Димитровград до Хасково трябва да бъде изцяло завършено до 18 декември. Работата е на етапи, като сега трафикът се отклонява двупосочно в едното платно от МБК до входа на Хасково.

Проверка

Областният управител заяви, че в личния си фейсбук профил има сигнали за това, че участъкът пред комплекс „Елинор“ е неравен и тресе. „Искам да уточня, че този път не е пуснат реално в експлоатация и работата по платното продължава. Строителите ме увериха, че ще отстранят проблема и към момента на цялостното завършване на обекта, няма да има неравности и некачествено изпълнени дейности“, увери Дечев. Той изрази задоволството си, че след много настоявания от негова страна, по цялото трасе на пътя Хасково-Димитровград ще бъде поставена обезопасителна мантинела между платната, която ще сложи край на забраненото завиване и ще предотврати бъдещи тежки катастрофи.

Инж. Ламбрев съобщи, че в 10-километровата пътна отсечка се извършват основни дейности като асфалтиране, оформяне на банкети, канавки, поставяне на обезопасителна манитела. До края на 2017 година ще бъде завършен 3/4 от участъка.

В Хасковска област предстоят основни ремонти на още няколко много важни пътни отсечки. Вече започна работата по пътя Долни Главанак – Маджарово, в ход са процедурите за поръчката за ремонт на пътя Чирпан-Димитровград-Стара Загора и Димитровград – автомагистрала „Тракия“ до границата с област Стара Загора.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

14 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бойко борисов
бойко борисов
17.11.2017 12:17 12:17

бацета, минах по пътя още като махнаха табелите, беше мед и масло, няма и седмица по късно вече е лом, пропаднала е цялата отсечка ОТ – ДО! Иначе гербаджийския рекет за коледни и пълнене на шапкарския бюджет продължава, актове, фишове, акции, винетки, данъци, минетки, обиски, се едно сме най-големите престъпници в Колумбия по времето на Ескобар, а държавата 10км отсечка не може да предостави на простолюдието. Кой сега ще отговаря, кой ще плаща? К’во ше ми ремонтирате ве палянги, монтажа още тече за ремонт се говори, а някой вода ни подлива пътя не бил довършен. КАТО НЕ Е ДОВЪРШЕН КАК Е ПУСНАТ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ? За начало ПЪТЯ НЯМА СТАБИЛНА ОСНОВА, лайнари, цялата ви е такава. Отсечката за Въгларово, след Болярово вляво, плаче за цялостен ремонт, а се правят некви смешни кръпки, да не говорим, че нивилация липсва. Ремонта за Гарваново не е по различен. СПИТЕ ЛИ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ? Разиграват ни, рекитират ни, подиграват се с нас, а си траем. Лайнарията пред на екс-кмета хотела по най-натоварения булевард стои вече трети ден. СРАМОТА. ЕТО ВИ ГЕРБ, ХАЛАЛ ДА ВИ Е И ЕВРОПАТА!

ГОСПОДИН ПОЛИЦАЙ, МАРИХУАНАТА ЛИ ТИ Е КРАСТАТА?!?!?!?!

УУУУ
УУУУ
17.11.2017 16:11 16:11
Отговор до  бойко борисов

Нимоя да рАзбера като защо се пъчи там Областния? Търси медийно внимание ли що ли? Нито той асфалтира, нито отрежда процедури, нито зависи от него дали ще го асфалтират тоя път? Важното е да ни снимат медиите изтъпанен на пътя. Да беше се повозил на валяка -по цветно щеше да е. Аман от позьори

Гурбалов
Гурбалов
17.11.2017 12:24 12:24

Напълно съм съгласен с колегата. До кога ще търпим и ще чакаме някой друг да ни оправи нещата. Време е да изхвърлим боклука!

леля Цонка,лелята на Дечев
леля Цонка,лелята на Дечев
17.11.2017 13:01 13:01

Тоя областния Дечев и от марсианци,и от пътища,и от оризовата реколта в Китай разбира!!!
Евалла бе Дечев!!!Ашколсун бе ГЕРБЕР!!!На Тати и мама умника ми той,бееее…

Анонимен
Анонимен
17.11.2017 13:38 13:38

нормално, единствено се моля Мутрата да пукне по-бьрзо.С тия 80% дебили в дьржавата само това е начиньт.

123
123
17.11.2017 13:48 13:48

Елате да видите пътя за село Стамболийски какви некъдърници го правят ровят по един сантиметър и слагат асфалт и след една седмица няма асфалт , както миналата година така и тая го правят.

Бойчо
Бойчо
17.11.2017 13:50 13:50

Като тръгнах по новопостроения път и имах чувството, че с колата ми нещо не е наред. Взе да подкача и тресе ! След като минах на друг път и тръгна гладко. Уж нови машини, нови технологии.! Хората на Луната и Марс кацнаха, тук едно шосе, като трябва не могат да направят. Иначе пътни инженери измерват, работници работят, машини се разкарват насам-натам. Работа кипи – пътя на вълни.
Некадарници ! Параспулджии!
Мечтая един път нещо качествено да се направи в тази изстрадала страна!

Гойко Митич
Гойко Митич
17.11.2017 14:29 14:29

Да им Е.А МАМАТА ГЕРБАДЖИИ!!И НА ВИНЕТУ ДА МУ ГО НАЧУ.АМ!!

пътното
пътното
17.11.2017 16:20 16:20

Важото е, че оправят пътя , не помня дали 30 години не е асфалтиран, студент съм бил тогава. Всъщност тоя областен какво прави там? Инспектирал-да не е проверяващ ? Целта явно е ПР. Айде по-добре да прецезират къде да се показва тоя човек , пресилена работа е тая

Анонимен
Анонимен
17.11.2017 18:15 18:15

Те цариградско в София асвфалтираха преди 3 години и вече за никъв КОР не става та в село ли няма да ви изработят. На следващите избори пак с КОРА си гласувайте дебили или отидете пак на риба да ви таковам

Бончо
Бончо
18.11.2017 9:06 9:06

А пътя Върбица – Чирпан Обласния управител какво ще каже. Скобелево – Първомай тези пътища са вжестоко положение, и ние сме подложени на геноцит

Пенчев
Пенчев
18.11.2017 16:05 16:05

Вие гражданите се оплаквате от недобре асфалтиран път, ами заповядайте в селата, Узунджово да видите какви дупки има и как си трошим колите, нима ние не си плащаме задълженията за изправност на МПС?

ХАСФАЛТ
ХАСФАЛТ
22.11.2017 17:29 17:29

след 1 зима и новия „ХАСФАЛТ“ ще стане като швейцарско сирене MADE IN BULGARIA , колкото да замажем положениeто и да приберем парите.

Ричи
Ричи
23.11.2017 12:27 12:27

Пълна трагедия,не знам дали въобще дават гаранция за този път,вече асфалта не го правят с битум с някаква смесица от лайна и сажди.

Back to top button