Хасково

Свободни места за шивачки и гледачи на патици в Хасковско

19 свободни места за шивачки са обявени в Димитровград, съобщават от Агенцията по заетостта. Те ще работят с кожени изделия, като договорите са безсрочни.

В Хасково пък се търсят четирима работници за отглеждане на патици, като местата са свободни от 17 ноември. Две са свободните места в областния град и за служители на бензиностанция.

Логопед търсят от хасковския център за обществена подкрепа. Срокът на договора е постоянен със срок на изпитване. Документи се подават в Малкия бизнесцентър. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коста
Коста
19.11.2017 13:36 13:36

Тези работодатели, които искат наистина сериозни кадри си ги обявяват, например в „джобс“.В бюрата по труда ги обявяват ония хитреци, дето искат да вземат работници по програмата, с която държавата им осигурява безплатна работна ръка 8 месеца! Фалшива икономика!

Още ли пом.директорката
Още ли пом.директорката
19.11.2017 21:45 21:45

Още ли пом.директорката в ученическото общежитие не се е пенсионирала и не е освободила мястото за някой млад педагог без работа. Ей, много алчна и нахална жена, бе. Отдавна е навършила години за пенсия, но не се помръдва от началническия стол, направо се е впила в него. Сладка власт с много пари и облаги, как да го напусне това място, пък и директор и РУО си правят оглушки и та много добре си използува здравите връзки. Хайде да си ходи, че много, ама мнооооого стана.

Back to top button